Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Sugar Coated Sugar Coated Pure Fine Talc 75gr

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το Sugar Coated Pure Fine Talc είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε την εμπειρία αποτρίχωσης με κερί ζάχαρης. Χωρίς διοξείδιο του τιτανίου και άρωμα. Περιέχει φυσικό και φαρμακευτικής ποιότητας ταλκ το οποίο θα προετοιμάσει το δέρμα και θα το διατηρήσει στεγνό. Έτσι διασφαλίζει ότι το αποτριχωτικό κερί  θα κολλήσει στο δέρμα για αποτελεσματική αποτρίχωση.

 

Τρόπος Χρήσης

Πριν την αποτρίχωση πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η περιοχή είναι απαλλαγμένη από ενυδατικές κρέμες ή λάδια και είναι εντελώς στεγνή. Στη συνέχεια εφαρμόστε στην περιοχή το Sugar Coated Talc. Αυτό θα απορροφήσει τυχόν υπερβολική υγρασία στο δέρμα και θα προσφέρει την πιο αποτελεσματική αποτρίχωση.

 

Η ιστορία της Sugar Coated

Η εταιρία Sugar Coated είναι το πνευματικό παιδί της Rosie Khandwala. Η ιστορία της ξεκινάει στον Ινδικό Ωκεανό, στις νοτιανατολικές ακτές της Τανζανίας. Η ίδια, μεγαλώνοντας εκεί, χρησιμοποιεί, ως μοναδική μέθοδο αποτρίχωσης, το κερί από ζάχαρη. Μαθαίνει τον τρόπο από τη μητέρα και τις μεγαλύτερες αδελφές της. Σαν έφηβη, μετά το σχολείο, βοηθά στο σαλόνι αισθητικής του ξαδέρφου της, όπου μαθαίνει διάφορα τρικ και τεχνικές για καλύτερο και πιο απαλό αποτέλεσμα. Όταν μετακομίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 1987 με τη δική της οικογένεια, αποφασίζει να εργαστεί ως αισθητικός, αλλά προς μεγάλη της έκπληξη, δεν βρίσκει πουθενά κερί ζάχαρης. Έτσι, αρχίζει να το φτιάχνει μόνη της.

Βλέποντας το εμφανές κενό στην αγορά, η ίδια και ο σύζυγός της ξεκίνησαν να φτιάχνουν το δικό τους κερί ζάχαρης. Άρχισαν παρασκευάζοντας κερί στην κουζίνα του σπιτιού τους, σύντομα, όμως, ξεπέρασαν τα όρια της κουζίνας και βρήκαν τις εγκαταστάσεις, όπου μέχρι και σήμερα φτιάχνει η ίδια το κερί από ζάχαρη, στην οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί.

Η Rosie έκανε την πρώτη της ανακάλυψη το 1990, όταν επισκέφτηκε το Body Shop. Ήταν ένα παραδεισένιο ταίριασμα. Δύο εταιρίες, ηθικά σκεπτόμενες, γίνονται ομάδα για να παρουσιάσουν στην αγορά ένα καινοτόμο προϊόν. Τότε ήταν που ανέπτυξε και τη δική της μοναδική συνταγή, που παραλείπει τη χρήση χυμού λεμονιού (κιτρικού οξέος), προσφέροντας ένα ακόμη καλύτερο προϊόν, που δεν προκαλεί ερεθισμό λόγω του κιτρικού οξέος.. Μέχρι σήμερα είναι η μοναδική εταιρία στον κόσμο που προσφέρει μια μέθοδο αποτρίχωσης βασισμένη στη ζάχαρη και στο νερό μόνο. Η Rosie συγκέντρωσε την εμπειρία και τη γνώση 30 χρόνων και τη μεταλαμπάδευσε στην Sugar Coated.

 

Rosehip & Rose Roll-on - organic, Zoya Goes Pretty ®, 10 ml Rosehip & Rose Roll-on - organic, Zoya Goes Pretty ®, 10 ml

 

Δείτε όλα τα προϊόντα αποτρίχωσης της Sugar Coated ΕΔΩ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Talc

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Επιστροφή στην κορυφή