Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Salt of the Earth Vegan Αποσμητικός Κρύσταλλος Plastic Free 75g

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Crystal salt αποσμητικό χωρίς άρωμα και χωρίς πλαστική συσκευασία! Είναι το ίδιο προϊόν με τον αποσμητικό κρύσταλλο χωρίς άρωμα αλλά συσκευασμένο σε χάρτινο κουτί αντί πλαστικής θήκης. Έτσι συμβάλλει στην προσπάθεια μείωσης των πλαστικών συσκευασιών που παράγονται. Ο φυσικός κρύσταλλος έχει σχήμα που είναι εύκολο στη χρήση. Απλά τον βγάζετε έξω από το κουτί του και τον χρησιμοποιείτε.  Απλά θυμηθείτε να τον στεγνώσετε σχολαστικά πριν τον βάλετε πίσω στο κουτί. Τα αποσμητικά σε μορφή κρυστάλλου λειτουργούν αφήνοντας ένα αόρατο στρώμα ορυκτού άλατος στο δέρμα. Το στρώμα αυτό εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν τις οσμές. Έτσι παρέχει αποτελεσματική προστασία.

Ανανεωθείτε και προστατευτείτε αποτελεσματικά! 100% φυσικό και φιλικό προς το δέρμα. Είναι κατάλληλο για χρήση από όλους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά από την ηλικία των 6 ετών.Η μορφή του – Κρύσταλλος – εγγυάται όχι μόνο την αποτελεσματική προστασία σας αλλά και την οικονομία, αφού διαρκεί περισσότερο από τα άλλα αποσμητικά.

  1. 100% Φυσικά Συστατικά – Πιστοποίηση COSMOS
  2. Προστασία Μακράς Διάρκειας
  3. Δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα
  4. Χωρίς Χλωριούχο αργίλιο, Τρικλοζάνη, Parabens

 

Crystal Salt – Πως λειτουργεί;

Όταν εφαρμόζεται σε υγρό δέρμα μετά το μπάνιο, ο κλασσικός αποσμητικός κρύσταλλος αφήνει ένα λεπτό στρώμα φυσικών ορυκτών αλάτων στο δέρμα. Αυτά τα ορυκτά άλατα αποτελούν ένα φυσικό αποσμητικό και εμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν τις οσμές. Έτσι παρέχει αποτελεσματική προστασία που διαρκεί.

Το αποσμητικό Salt of the Earth Travel crystal deodorant είναι μία ράβδος καθαρού Potassium Alum. Το συστατικό αυτό είναι ένα φυσικό ορυκτό άλας που χρησιμοποιείται σαν αποσμητικό για εκατοντάδες χρόνια. Το αποσμητικό κρύσταλλος είναι χωρίς άρωμα έτσι ώστε να μην επηρεάζουν το άρωμα άλλων προϊόντων που μπορεί να χρησιμοποιείτε όπως το άρωμα ή κρέμα σώματος.

 

Συστατικά

Potassium Alum (Natural mineral salt)

 

Σε περίπτωση που προτιμάτε τα φυσικά αποσμητικά σε μορφή σπρέι αλλά θέλετε να μειώσετε τις πλαστικές συσκευασίες που χρησιμοποιείτε αναζητήστε το αποσμητικό σε συσκευασία αναπλήρωσης σπρέι. Μπορείτε να μειώσετε τη χρήση πλαστικού μέχρι και 60% ξαναγεμίζοντας τα μπουκαλάκια αντί να χρησιμοποιείτε την ίδια ποσότητα σε νέο μπουκαλάκι κάθε φορά.

 

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποσμητικά Salt of the Earth ΕΔΩ.

Energising Orange Shower Gel - 300ml, Zoya Goes Pretty ®, 300 g Energising Orange Shower Gel - 300ml, Zoya Goes Pretty ®, 300 g Cacao and Jojoba Butter - organic - 20g, Zoya Goes Pretty ®, 20 g

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Potassium Alum(Natural mineral salt)
Επιστροφή στην κορυφή