Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Nordics Οδοντόβουρτσα Ενηλίκων από Bamboo με Ίνες Άνθρακα

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Nordics είναι η προστασία και ο σεβασμός στο περιβάλλον. Γι αυτό και οι οδοντόβουρτσες είναι κατασκευασμένες από 100% πιστοποιημένο bamboo και τρίχες υψηλής ποιότητας από νάϊλον (από την DuPont)

Oι λαβές είναι στρογγυλεμένες και εργονομικές ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χέρι. Οι κεφαλές είναι μικρές, ώστε να μπορούν να καθαριστούν ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία του στόματος.

H oδοντόβουρτσα Nordics Bamboo Toothbrush with Charcoal Bristles με λαβή από Bamboo και απαλές ίνες,  είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να καθαρίζει το κενό ανάμεσα στα δόντια, χωρίς να φθείρει το σμάλτο.

Η λαβή είναι αδιάβροχη, για να μην δημιουργούνται βακτήρια και μούχλα κατά την καθημερινή χρήση.

Οι μαύρες ίνες είναι κατασκευασμένες από ειδικό είδος Άνθρακα -το Binchotan- συστατικό το οποίο συμβάλλει στη λεύκανση των δοντιών. Αυτό το είδος Άνθρακα χρησιμοποιείται αρκετούς αιώνες στην Ασία, για το φιλτράρισμα του πόσιμου νερού και για τη λεύκανση των δοντιών. Σε αντίθεση με το υπεροξείδιο του υδρογόνου, ο Άνθρακας Binchotan είναι απολύτως ασφαλής και αβλαβής, χωρίς καμία αρνητική επίπτωση στο σμάλτο των δοντιών. Απορροφά τα κατάλοιπα από την επιφάνεια των δοντιών και προλαμβάνει τη μετατροπή τους σε πέτρα.

Επιστροφή στην κορυφή