Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Aromatherapy Blend Womens Balance 10ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το μείγμα Womens Balance της Neal’s Yard είναι μία επιλογή από λάδια αρωματοθεραπείας ειδικά για γυναίκες. Περιέχει χαλαρωτικό πατσουλί, γεράνι που ενισχύει την καλή διάθεση, θρεπτικό τριαντάφυλλο και αναζωογονητικό λιβάνι. Ο συνδυασμός αυτός έχει ως αποτέλεσμα να χαλαρώσει, να ηρεμήσει και να αποκαταστήσει την ισορροπία στο σώμα και το νου. Βοηθάει στο να εναρμονίσει τυχόν ανισορροπίες κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης και της εμμηνόπαυσης τόσο από συναισθηματικής πλευράς, όσο και σωματικής. Το τριαντάφυλλο και το γεράνι συμβάλλουν να καθησυχάσουν έντονα συναισθήματα και ανησυχία και να υποστηρίξουν την εσωτερική διαύγεια και ακεραιότητα.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συσκευές διάχυσης και καυστήρες

Λειτουργεί σαν φυσικό αρωματικό χώρου και δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα και διάθεση. Για ενήλικες, προσθέστε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα. Για παιδιά άνω των δύο ετών, προσθέστε  1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης.

Εισπνοή

Αυτή η τεχνική βοηθά στο να καθαρίσετε το κεφάλι και τη μύτη σας. Για ενήλικες, προσθέστε  4-6 σταγόνες του αιθέριου ελαίου σ’ ένα μπώλ με βραστό νερό. Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω στο κεφάλι σας και γείρετε πάνω από το μπωλ δημιουργώντας κάτι σαν «μικρή τέντα» ούτως ώστε να συγκεντρώσετε τον ατμό και να τον εισπνεύσετε για κάποια λεπτά. Τα παιδιά άνω των δύο ετών, οι ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα και όσοι έχουν πρόβλημα άσθματος δεν θα πρέπει να εισπνεύσουν απευθείας. Αντί αυτού, τοποθετήστε το μπωλ του ζεστού νερού με τα αιθέρια έλαια μέσα στο δωμάτιο.

Μασάζ

Χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό και βοηθά στην ανακούφιση των πονεμένων μυών. Για ενήλικες, χρησιμοποιήστε μέχρι 15 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Για παιδιά άνω των δύο ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιήστε μέχρι 6 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Μην το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα αδιάλυτο. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Εύφλεκτο.

Εκτός από τα αιθέρια έλαια για τον ύπνο μπορείτε να βρείτε και πολλά ακόμη έτοιμα μείγματα αρωματοθεραπείας ΕΔΩ.

 

Leaping bunny logo        Ethical company

 

Λάδια αρωματοθεραπείας Womens Balance – Συστατικά

Copaifera officinalis (Balsam copaiba) resin*, Pogostemon cablin (Patchouli) leaf oil*, Pelargonium graveolens (Geranium) flower oil*, Citrus sinensis (Orange) peel oil expressed*, Boswellia carterii (Frankincense) oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil*, Thymus mastichina Flower oil*, Rosa damascena (Rose) flower oil, Salvia sclarea (Clary sage) flower oil*, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Συστατικό που έχει παραχθεί βιολογικά. Φυσικό συστατικό των αναφερόμενων αιθερίων ελαίων. Αποτελείται από οργανικά συστατικά σε ποσοστό 84%.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Copaifera officinalis (Balsam copaiba) resin*, Pogostemon cablin (Patchouli) leaf oil*, Pelargonium graveolens (Geranium) flower oil*, Citrus sinensis (Orange) peel oil expressed*, Boswellia carterii (Frankincense) oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil*, Thymus mastichina Flower oil*, Rosa damascena (Rose) flower oil, Salvia sclarea (Clary sage) flower oil*, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 84% organic ingredients.
Επιστροφή στην κορυφή