Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Aromatherapy Blend Organic Defense 10ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το μείγμα αρωματοθεραπείας Organic Defense της Neal’s Yard περιέχει ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια για άμυνα του οργανισμού. Η σύνθεσή του συνδυάζει το ζωηρό άρωμα του αιθέριου ελαίου από λεμονόχορτο, του καθαριστικού αιθέριου ελαίου νιαούλι και του φυσικά προστατευτικού ελαίου από θυμάρι. Είναι μια φυσική εναλλακτική επιλογή από τα βαριά χημικά απολυμαντικά και τα καθαριστικά χώρου. Είναι χρήσιμο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είτε σε έναν διαλύτη ώστε να καθαρίσει τον αέρα ή ακόμη και ως καθαριστικό για να απολυμάνει επιφάνειες. Και στις δύο περιπτώσεις βοηθάει στο να υποστηρίξει και να προστατεύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συσκευές διάχυσης και καυστήρες

Λειτουργεί σαν φυσικό αρωματικό χώρου και καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Για ενήλικες, προσθέστε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα. Για παιδιά άνω των δύο ετών, προσθέστε  1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης.

Εισπνοή

Αυτή η τεχνική βοηθά στο να καθαρίσετε το κεφάλι και τη μύτη σας. Για ενήλικες, προσθέστε  4-6 σταγόνες του αιθέριου ελαίου σ’ ένα μπώλ με βραστό νερό. Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω στο κεφάλι σας και γείρετε πάνω από το μπωλ δημιουργώντας κάτι σαν «μικρή τέντα» ούτως ώστε να συγκεντρώσετε τον ατμό και να τον εισπνεύσετε για κάποια λεπτά. Τα παιδιά άνω των δύο ετών, οι ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα και όσοι έχουν πρόβλημα άσθματος δεν θα πρέπει να εισπνεύσουν απευθείας. Αντί αυτού, τοποθετήστε το μπωλ του ζεστού νερού με τα αιθέρια έλαια μέσα στο δωμάτιο.

Καθαρισμός

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τον καθαρισμό και την απολύμανση επιφανειών. Εφαρμόστε 2-3 σταγόνες σ’ ένα νωπό ύφασμα ώστε να απολυμάνετε επιφάνειες στην κουζίνα σας, το τηλέφωνο και το πληκτρολόγιο σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες στα υγρά πλυντηρίου σας ή στα καθαριστικά χώρου σας.

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Μην το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα αδιάλυτο. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Εύφλεκτο.

Μπορείτε να βρείτε και πολλά ακόμη έτοιμα μείγματα αρωματοθεραπείας ΕΔΩ.

 

Leaping bunny logo       

 

Αιθέρια έλαια για άμυνα του οργανισμού- Συστατικά

Το μείγμα αιθερίων ελαίων Organic Defense της Neal’s Yard περιέχει:

Melaleuca Viridiflora Leaf Oil*, Cymbopogon Schoenanthus Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil*, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil*, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Συστατικό που έχει παραχθεί βιολογικά. Από αιθέρια έλαια. Αποτελείται από 100% οργανικά συστατικά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Melaleuca Viridiflora Leaf Oil*, Cymbopogon Schoenanthus Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil*, Vetiveria Zizanoides Root Oil*, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil*, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 100% organic ingredients.
Επιστροφή στην κορυφή