Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Aromatherapy Blend Optimism 10ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το μείγμα Optimism περιέχει μία επιλογή από αιθέρια έλαια για αισιοδοξία και θετική διάθεση! Οι αρωματοθεραπευτές της Neal’s Yard δημιούργησαν μία σύνθεσή που χαρίζει θετική ενέργεια κι ελπίδα για ζωή! Περιέχει διεγερτικό μαύρο πιπέρι που φέρνει ισορροπία, αναζωογονητικό γκρέιπφρουτ και γιασεμί που φτιάχνει τη διάθεσή και φέρνει μία αίσθηση ανανέωσης και αισιοδοξίας. Είναι ιδανικό για τις φορές εκείνες, που χρειάζεστε μια παραπάνω δόση εσωτερικής αισιοδοξίας. Διεγείρει το πνεύμα και ανανεώνει.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συσκευές διάχυσης και καυστήρες

Λειτουργεί σαν φυσικό αρωματικό χώρου και δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα και διάθεση. Για ενήλικες, προσθέστε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα. Για παιδιά άνω των δύο ετών, προσθέστε  1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης.

Εισπνοή

Αυτή η τεχνική βοηθά στο να καθαρίσετε το κεφάλι και τη μύτη σας. Για ενήλικες, προσθέστε  4-6 σταγόνες του αιθέριου ελαίου σ’ ένα μπώλ με βραστό νερό. Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω στο κεφάλι σας και γείρετε πάνω από το μπωλ δημιουργώντας κάτι σαν «μικρή τέντα» ούτως ώστε να συγκεντρώσετε τον ατμό και να τον εισπνεύσετε για κάποια λεπτά. Τα παιδιά άνω των δύο ετών, οι ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα και όσοι έχουν πρόβλημα άσθματος δεν θα πρέπει να εισπνεύσουν απευθείας. Αντί αυτού, τοποθετήστε το μπωλ του ζεστού νερού με τα αιθέρια έλαια μέσα στο δωμάτιο

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Μην το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα αδιάλυτο. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Εύφλεκτο.

Εκτός από τα αιθέρια έλαια για αισιοδοξία μπορείτε να βρείτε και πολλά ακόμη έτοιμα μείγματα αρωματοθεραπείας ΕΔΩ.

 

Leaping bunny logo        Ethical company

 

Αιθέρια έλαια για αισιοδοξία – Σύνθεση

Piper nigrum (Black pepper) fruit oil*, Citrus paradisi M. (Grapefruit) peel oil expressed*, Copaifera officinalis (Balsam Copaiba) resin*, Jasminum officinale (Jasmine) flower oil, Citral, Eugenol, Limonene, Linalool.

*Συστατικό που έχει παραχθεί βιολογικά. Φυσικό συστατικό των αναφερόμενων αιθερίων ελαίων. Αποτελείται από οργανικά συστατικά σε ποσοστό 92%.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Piper nigrum (Black pepper) fruit oil*, Citrus paradisi M. (Grapefruit) peel oil expressed*, Copaifera officinalis (Balsam Copaiba) resin*, Jasminum officinale (Jasmine) flower oil, Citral, Eugenol, Limonene, Linalool..

*Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 92% organic ingredients.
Επιστροφή στην κορυφή