Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Aromatherapy Blend Night Time 10ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το μείγμα Night Time της Neal’s Yard περιέχει μία επιλογή από αιθέρια έλαια για τον ύπνο. Η μίξη της βετιβέριας και της χαλαρωτικής λεβάντας χαρίζει ανακούφιση για τις στιγμές που συναντάτε δυσκολία να ηρεμήσετε και να διώξετε κάθε αγχωτική σκέψη. Θα βοηθήσει το μυαλό σας να σταματήσει να στριφογυρνάει σε διάφορες ιδέες και θα σας προσφέρει μια αναζωογονητική νύχτα ύπνου. Η περιεκτικότητα του φιαλιδίου είναι 10 ml και είναι ιδανικό ώστε να το διαλύσετε σε άλλα έλαια βάσης.

Είναι πιστοποιημένα οργανικό προϊόν με 100% φυσικά συστατικά.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Συσκευές διάχυσης και καυστήρες

Λειτουργεί σαν φυσικό αρωματικό χώρου και δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα και διάθεση. Για ενήλικες, προσθέστε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα. Για παιδιά άνω των δύο ετών, προσθέστε  1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης.

Εισπνοή

Αυτή η τεχνική βοηθά στο να καθαρίσετε το κεφάλι και τη μύτη σας. Για ενήλικες, προσθέστε  4-6 σταγόνες του αιθέριου ελαίου σ’ ένα μπώλ με βραστό νερό. Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω στο κεφάλι σας και γείρετε πάνω από το μπωλ δημιουργώντας κάτι σαν «μικρή τέντα» ούτως ώστε να συγκεντρώσετε τον ατμό και να τον εισπνεύσετε για κάποια λεπτά. Τα παιδιά άνω των δύο ετών, οι ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα και όσοι έχουν πρόβλημα άσθματος δεν θα πρέπει να εισπνεύσουν απευθείας. Αντί αυτού, τοποθετήστε το μπωλ του ζεστού νερού με τα αιθέρια έλαια μέσα στο δωμάτιο

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Μην το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα αδιάλυτο. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Εύφλεκτο.

Εκτός από τα αιθέρια έλαια για τον ύπνο μπορείτε να βρείτε και πολλά ακόμη έτοιμα μείγματα αρωματοθεραπείας ΕΔΩ.

 

Leaping bunny logo        Ethical company

 

Αιθέρια έλαια για τον ύπνο – Συστατικά

Το μείγμα αιθερίων ελαίων Night time της Neal’s Yard περιέχει: Lavandula angustifolia (Lavender) oil*, Copaifera officinalis (Balsam copaiba) resin*, Vetiveria zizanoides (Vetiver) root oil*, Rosa damascena (Rose) flower oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) Peel Oil*, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Συστατικό που έχει παραχθεί βιολογικά. Φυσικό συστατικό των αναφερόμενων αιθερίων ελαίων. Αποτελείται από οργανικά συστατικά σε ποσοστό 90%.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Lavandula angustifolia (Lavender) oil*, Copaifera officinalis (Balsam copaiba) resin*, Vetiveria zizanoides (Vetiver) root oil*, Rosa damascena (Rose) flower oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) Peel Oil*, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool.

*Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 90% organic ingredients.
Επιστροφή στην κορυφή