Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Βούρτσα για Dry Brushing

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Η βούρτσα για Dry Brushing της Neal’s Yard είναι κατασκευασμένη από φυσικές τρίχες φυτικής προέλευσης. Είναι ένα βασικό εργαλείο ομορφιάς γιατί βοηθά στην απολέπιση και στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας. Είναι ιδανική για στεγνό βούρτσισμα και βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος. 

Έχει μακριά λαβή η οποία μπορεί να αποσπαστεί ώστε να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα με το χέρι σας. Επίσης η κεφαλή της βούρτσας έχει υφασμάτινη ταινία για να την περνάτε στην παλάμη σας όταν τη χρησιμοποιείται χωρίς τη λαβή της.

Τα οφέλη dry brushing είναι πάρα πολλά. Εκτός από την απολέπιση και την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας, εμποδίζει το πρήξιμο και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Παράλληλα βοηθά στην αφαίρεση των εσωτερικών τριχών αλλά θεωρείται ότι αυξάνει και τον μεταβολισμό. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά στη δημιουργία ραγάδων καθώς αυτές σχετίζονται τόσο με την αφυδάτωση όσο και με την έλλειψη ελαστικότητας του δέρματος. Ένα από τα πιο άμεσα αποτελέσματα του dry brushing είναι ότι δίνει στο δέρμα μία υπέροχη, λεία όψη και το κάνει πιο απαλό και σφιγχτό. Τέλος, χαρίζει ένα ευχάριστο αίσθημα ανακούφισης και ανανέωσης.

 

Βούρτσα για Dry Brushing – ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιείστε την καθημερινά για στεγνό βούρτσισμα πριν από το ντους ή το αφρόλουτρό σας. Χρησιμοποιήστε την κάνοντας μακριές κινήσεις σάρωσης πάντα με κατεύθυνση προς την καρδιά. Κάντε σταθερές κινήσεις προσέχοντας ώστε οι κινήσεις σας να είναι πιο ήπιες στις περιοχές όπου το δέρμα σας είναι πιο ευαίσθητο.

Για τη φροντίδα της βούρτσας: Πλύντε τη με σαπούνι και ζεστό νερό και στεγνώστε τη με τις τρίχες να κοιτούν προς τα κάτω έτσι ώστε να επιτρέψετε στο νερό να αποστραγγιστεί.

 

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Οι τρίχες είναι κατασκευασμένες από φυσικές φυτικές ίνες και η λαβή είναι κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς  βιώσιμης προέλευσης

 

 

Leaping bunny logo       

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα προϊόντα της Neal’s Yard ΕΔΩ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Οι τρίχες είναι κατασκευασμένες από φυσικές φυτικές ίνες και η λαβή είναι κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς βιώσιμης προέλευσης.
Επιστροφή στην κορυφή