Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Αιθέριο Έλαιο Πορτοκαλιού 10ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού έχει ένα γλυκό φρουτώδες άρωμα και εξάγεται από τη φλούδα Ιταλικών πορτοκαλιών που ωριμάζουν κάτω από τον ήλιο. Έχει φυσική αναζωογονητική δράση και βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής διαδικασίας αποτοξίνωσης του σώματος. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση από δυσκολίες πέψης.

 

Αιθέριο Έλαιο Πορτοκαλιού – Χαρακτηριστικά

  • Βασικό πλεονέκτημα: Χαρίζει ενέργεια
  • Λατινικό όνομα: Citrus sinensis
  • Χώρα προέλευσης: Ιταλία
  • Αναμιγνύεται ωραία με: Λεμόνι, βετιβέρ και λιβάνι

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπάνιο και ντους

Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού εισπνέεται μέσω του αρωματικού ατμού και επίσης απορροφάται από το δέρμα. Για ενήλικες, βάλτε μέχρι 5 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας έλαιο μπάνιου, αφρόλουτρο ή έλαιο βάσης. Για παιδιά πάνω από δύο ετών ή ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα, μειώστε την ποσότητα σε 2 σταγόνες ανά 2 κουταλιές της σούπας. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Εισπνοή

Αυτή η τεχνική βοηθά στον καθαρισμό του κεφαλιού και της μύτης. Για ενήλικες, προσθέστε 4-6 σταγόνες σε ένα σκεύος νερό τόσο ζεστό ώστε να εξατμίζεται, βάλτε μία πετσέτα πάνω από το κεφάλι σας και αναπνεύστε. Τα παιδιά πάνω από δύο ετών, οι ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα και όσοι πάσχουν από άσθμα δεν θα πρέπει να εισπνέουν απευθείας. Αντί αυτού, βάλτε το σκεύος με το ζεστό νερό και τα έλαια σε ένα κοντινό σημείο του δωματίου. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Μασάζ

Χαρίζει ενέργεια στο σώμα και το μυαλό ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην ανακούφιση των πονεμένων μυών. Για ενήλικες, χρησιμοποιήστε μέχρι 15 σταγόνες σε δύο κουταλιές της σούπας έλαιο βάσης. Για παιδιά πάνω από δύο ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε μέχρι 6 σταγόνες σε δύο κουταλιές της σούπας έλαιο βάσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

 

Συσκευές Διάχυσης και Καυστήρες

Φρεσκάρει τον αέρα φυσικά και δημιουργεί αναζωογωνητική ατμόσφαιρα και διάθεση. Για ενήλικες, βάλτε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα αιθερίων ελαίων. Για παιδιά άνω των δύο ετών βάλτε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Γυάλινη συσκευασία 10 ml

Leaping bunny logo     sa_organic_black_RGB_300dpi     

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Citrus sinensis essential oil
Επιστροφή στην κορυφή