Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Αιθέριο Έλαιο Παλμαρόζα 10ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο παλμαρόζα της Neal’s Yard Remedies έχει όμορφο, φρέσκο άρωμα από πρασινάδα και λουλούδια. Αυτό το καταπραϋντικό, βιολογικό έλαιο εξάγεται με ατμό από το άγριο φυτό που βρίσκεται κοντά στο Tororo, στην ανατολική Ουγκάντα. Η Neal’s Yard Remedies συνεργάζεται με τον Joel, ένα νεαρό αγρότη για να οργανώσουν την απόσταξη αρωματικών καλλιεργιών σε τοπικές φάρμες δημιουργώντας πολύτιμες θέσεις εργασίας.

Χαρίζει φυσική ισορροπία στο δέρμα και την ψυχολογία και αναμιγνύεται αρμονικά με το περγαμόντο, τον κέδρο και το γεράνι.

  • Βασική ιδιότητα: Καθαριστικό
  • Λατινικό όνομα: Cymbopogon martini
  • Χώρα προέλευσης: Ουγκάντα
  • Αναμειγνύεται αρμονικά με: Περγαμόντο, κέδρο και γεράνι

 

Αιθέριο έλαιο παλμαρόζα – ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπάνιο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας. Το αιθέριο έλαιο εισπνέεται από τον αρωματικό ατμό αλλά απορροφάται και από το δέρμα. Για τους ενήλικες, προσθέστε μέχρι 5 σταγόνες σε δύο κουταλιές της σούπας από το αφρόλουτρο σας ή από κάποιο έλαιο βάσης. Για παιδιά πάνω από 2 ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα μειώστε την ποσότητα σε δύο σταγόνες αιθέριου ελαίου σε δύο κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης ή αφρόλουτρο. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

Εισπνοή

Αυτή η τεχνική βοηθά στο να καθαρίσετε το κεφάλι και τη μύτη σας. Για ενήλικες, προσθέστε  4-6 σταγόνες του αιθέριου ελαίου σ’ ένα μπώλ με βραστό νερό. Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω στο κεφάλι σας και γείρετε πάνω από το μπωλ δημιουργώντας κάτι σαν «μικρή τέντα» ούτως ώστε να συγκεντρώσετε τον ατμό και να τον εισπνεύσετε για κάποια λεπτά. Τα παιδιά άνω των δύο ετών, οι ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα και όσοι έχουν πρόβλημα άσθματος δεν θα πρέπει να εισπνεύσουν απευθείας. Αντί αυτού, τοποθετήστε το μπωλ του ζεστού νερού με τα αιθέρια έλαια μέσα στο δωμάτιο. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

Μασάζ

Ισορροπεί το σώμα και το μυαλό και βοηθά στην ανακούφιση των πονεμένων μυών. Για ενήλικες, χρησιμοποιήστε μέχρι 7 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Για παιδιά άνω των δύο ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιήστε μέχρι 3 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

Συσκευές διάχυσης και καυστήρες

Λειτουργεί σαν φυσικό αρωματικό χώρου και δημιουργεί ατμόσφαιρα. Για ενήλικες, προσθέστε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα. Για παιδιά άνω των δύο ετών, προσθέστε  1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Προφυλάξεις

Μην το χρησιμοποιείτε αδιάλυτο στο δέρμα. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Εύφλεκτο. Χρησιμοποιήστε το εντός 12 μηνών από το άνοιγμα της συσκευασίας.

 

Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από αιθέρια έλαια ΕΔΩ.

 

Leaping bunny logo        Ethical company   

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
10ml essential oil of Palmarosa, Cymbopogon martini*
*Organic.
Επιστροφή στην κορυφή