Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Αιθέριο Έλαιο Νερολί 2,5ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο νέρολι της Neal’s Yard Remedies είναι αποσταγμένο με ατμό από τα φύλλα νερατζιάς. Η απόσταξη γίνεται  μέσα σε 24 ώρες από τη συλλογή τους, προκειμένου να διατηρήσουν την φρεσκάδα, την ποιότητα και το άρωμα αυτού του θαυμάσιου ελαίου. Έχει αναζωογονητικό λουλουδάτο άρωμα, βοηθάει στο να θρέψει και να ανανεώσει το δέρμα σας. Παράλληλα συντελεί στη δημιουργία καλής διάθεσης και αναπτέρωσης των συναισθημάτων. 

Το λατινικό όνομα του είναι Citrus aurantium amara. Αναμειγνύεται αρμονικά με το αιθέριο έλαιο του μανταρινιού, με εκείνο του κάρδαμου αλλά κι εκείνο της βετιβερίας. Παρέχεται σε μπουκάλι των 10ml και περιέχει 2.5ml αιθέριου ελαίου. (Περίπου 50 σταγόνες ανάλογα με την πυκνότητα).

 

αιθέριο έλαιο νέρολι – ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπάνιο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αιθέριο έλαιο νέρολι κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας. Το αιθέριο έλαιο εισπνέεται από τον αρωματικό ατμό αλλά απορροφάται και από το δέρμα. Για τους ενήλικες, προσθέστε μέχρι 5 σταγόνες σε δύο κουταλιές της σούπας από το αφρόλουτρο σας ή από κάποιο έλαιο βάσης. Για παιδιά πάνω από 2 ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα μειώστε την ποσότητα σε δύο σταγόνες αιθέριου ελαίου σε δύο κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης ή αφρόλουτρο. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

Εισπνοή

Αυτή η τεχνική βοηθά στο να καθαρίσετε το κεφάλι και τη μύτη σας. Για ενήλικες, προσθέστε  4-6 σταγόνες του αιθέριου ελαίου σ’ ένα μπώλ με βραστό νερό. Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω στο κεφάλι σας και γείρετε πάνω από το μπωλ δημιουργώντας κάτι σαν «μικρή τέντα» ούτως ώστε να συγκεντρώσετε τον ατμό και να τον εισπνεύσετε για κάποια λεπτά. Τα παιδιά άνω των δύο ετών, οι ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα και όσοι έχουν πρόβλημα άσθματος δεν θα πρέπει να εισπνεύσουν απευθείας. Αντί αυτού, τοποθετήστε το μπωλ του ζεστού νερού με τα αιθέρια έλαια μέσα στο δωμάτιο. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

Μασάζ

Χαλαρώνει το σώμα και το μυαλό και βοηθά στην ανακούφιση των πονεμένων μυών. Για ενήλικες, χρησιμοποιήστε μέχρι 7 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Για παιδιά άνω των δύο ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιήστε μέχρι 3 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

Συσκευές διάχυσης και καυστήρες

Λειτουργεί σαν φυσικό αρωματικό χώρου και δημιουργεί ατμόσφαιρα και διάθεση χαλάρωσης. Για ενήλικες, προσθέστε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα. Για παιδιά άνω των δύο ετών, προσθέστε  1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

αιθέριο έλαιο νέρολι – ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Μην το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα αδιάλυτο. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από αιθέρια έλαια ΕΔΩ.

 

Leaping bunny logo        Ethical company

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2.5ml essential oil of Neroli, Citrus aurantium amara
Επιστροφή στην κορυφή