Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Αιθέριο Έλαιο Μελισσόχορτου 2,5ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου προέρχεται από τη μελίσσα, γνωστή και ως μελισσόχορτο ή μελισσοβότανο, ένα μικρό βότανο της κεντρικής και νότιας Ευρώπης. Έχει μια γλυκιά, μυρωδιά, που μοιάζει με εκείνη του λεμονιού καθώς και αναπτερωτικές αλλά και χαλαρωτικές ιδιότητες. Είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο κατά τη διάρκεια έντονων στιγμών, βοηθώντας σας να ανταπεξέλθετε με τα καθημερινά άγχη και δίνοντας σας μια φυσική ώθηση ενέργειας.

Αναμειγνύεται αρμονικά με το αιθέριο έλαιο περγαμόντου και του ευκάλυπτου.

 

Αυθεντικό αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου

Το αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου της Neal’s Yard συσκευάζεται σε μπουκαλάκι 10ml που περιέχει 2.5ml έλαιο μελίσσας. Είναι ένα από τα πιο πολύτιμα αιθέρια έλαια στην αρωματοθεραπεία και χρειάζονται πάνω από 5 τόνοι φρέσκιας μελίσσας για να φτιαχτεί περίπου 1 κιλό από αγνό, καθαρό αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου. Γι’ αυτό το λόγο συχνά φθηνότερα αιθέρια έλαια παρουσιάζονται ως έλαιο μελίσσας. Το έλαιο της Neal’s Yard Remedies προέρχεται από το αυθεντικό βότανο και είναι βιολογικό με πιστοποίηση.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπάνιο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας. Το αιθέριο έλαιο εισπνέεται από τον αρωματικό ατμό αλλά απορροφάται και από το δέρμα. Για τους ενήλικες, προσθέστε μέχρι 5 σταγόνες σε δύο κουταλιές της σούπας από το αφρόλουτρο σας ή από κάποιο έλαιο βάσης. Για παιδιά πάνω από 2 ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα μειώστε την ποσότητα σε δύο σταγόνες αιθέριου ελαίου σε δύο κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης ή αφρόλουτρο. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

Εισπνοή

Αυτή η τεχνική βοηθά στο να καθαρίσετε το κεφάλι και τη μύτη σας. Για ενήλικες, προσθέστε  4-6 σταγόνες του αιθέριου ελαίου σ’ ένα μπώλ με βραστό νερό. Τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω στο κεφάλι σας και γείρετε πάνω από το μπωλ δημιουργώντας κάτι σαν «μικρή τέντα» ούτως ώστε να συγκεντρώσετε τον ατμό και να τον εισπνεύσετε για κάποια λεπτά. Τα παιδιά άνω των δύο ετών, οι ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα και όσοι έχουν πρόβλημα άσθματος δεν θα πρέπει να εισπνεύσουν απευθείας. Αντί αυτού, τοποθετήστε το μπωλ του ζεστού νερού με τα αιθέρια έλαια μέσα στο δωμάτιο. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

Μασάζ

Ενεργοποιεί το σώμα και το μυαλό και βοηθά στην ανακούφιση των πονεμένων μυών. Για ενήλικες, χρησιμοποιήστε μέχρι 7 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Για παιδιά άνω των δύο ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιήστε μέχρι 3 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών

Συσκευές διάχυσης και καυστήρες

Λειτουργεί σαν φυσικό αρωματικό χώρου και δημιουργεί ατμόσφαιρα και διάθεση ζωτικότητας. Για ενήλικες, προσθέστε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα. Για παιδιά άνω των δύο ετών, προσθέστε  1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών

 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Μην το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα αδιάλυτο. Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από αιθέρια έλαια ΕΔΩ.

 

Leaping bunny logo        Ethical company    

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2.5ml essential oil of Melissa, Melissa officinalis*

*Organic.
Επιστροφή στην κορυφή