Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Αιθέριο Έλαιο Σανδαλόξυλο 2,5ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το βιολογικό αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλο (Santalum album) της Neal’s Yard Remedies έχει πλούσιο, ξυλώδες και χαλαρωτικό άρωμα που χαρίζει έντονο αίσθημα ευεξίας. Είναι ένα από τα πιο πολύτιμα έλαιο σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιείται χιλιάδες χρόνια κατά τη διάρκεια τελετουργικών και θρησκευτικών τελετών. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλο προσφέρει βαθιά χαλάρωση και είναι ιδανικό για τον αρωματισμό του χώρου κατά τη διάρκεια πρακτικών χαλάρωσης και διαλογισμού. Επίσης μπορεί να προστεθεί σε κάποιο έλαιο βάσης καθώς κάνει το δέρμα απαλό σε συνδυασμό με θεραπευτικό μασάζ.

  • Βασική ιδιότητα: Χαλαρωτικό
  • Λατινικό όνομα: Santalum album
  • Χώρα προέλευσης: Αυστραλία
  • Ταιριάζει με: Τριαντάφυλλο και λιβάνι

Διατίθεται σε γυάλινο μπουκαλάκι 10 ml που περιέχει 2,5 ml ελαίου (περίπου 50 σταγόνες ανάλογα την πυκνότητα)

Προστασία ευάλωτων ειδών

Η προέλευση του αιθερίου ελαίου σανδαλόξυλο της Neal’s Yard είναι η Αυστραλία. Εκεί, το πολυτελές έλαιο εξάγεται από δέντρα που καλλιεργούνται σε φυτείες με βιώσιμη διαχείριση. Λόγω της υψηλής αξίας και ζήτησης, στο παρελθόν το σανδαλόξυλο έφτασε στα όρια της εξαφάνισης λόγω της υπερβολικής εκμετάλευσης. Μετά από πολυετείς έρευνες για βιώσιμες πηγές η Neal’s Yard μπόρεσε να εξασφαλίσει προμήθεια σανδαλόξυλου με βιώσιμο τρόπο.

 

Βιολογικό αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλο – ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπάνιο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας. Το αιθέριο έλαιο εισπνέεται από τον αρωματικό ατμό αλλά απορροφάται και από το δέρμα. Για τους ενήλικες, προσθέστε μέχρι 5 σταγόνες σε δύο κουταλιές της σούπας από το αφρόλουτρο σας ή από κάποιο έλαιο βάσης. Για παιδιά πάνω από 2 ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα μειώστε την ποσότητα σε δύο σταγόνες αιθέριου ελαίου σε δύο κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης ή αφρόλουτρο. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Μασάζ

Για ενήλικες, χρησιμοποιήστε μέχρι 7 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Για παιδιά άνω των δύο ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιήστε μέχρι 3 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Συσκευές διάχυσης και καυστήρες

Λειτουργεί σαν φυσικό αρωματικό χώρου και δημιουργεί ατμόσφαιρα. Για ενήλικες, προσθέστε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα. Για παιδιά άνω των δύο ετών, προσθέστε  1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από αιθέρια έλαια ΕΔΩ.

 

Leaping bunny logo         

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Santalum Album (Sandalwood) Oil
Επιστροφή στην κορυφή