Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Neal’s Yard Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος (Immortelle) 5ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το βιολογικό αιθέριο έλαιο ελίχρυσος (immortelle) της Neal’s Yard Remedies έχει μεθυστικό άρωμα που θυμίζει μέλι. Εξάγεται από τα χρυσαφένια λουλούδια του φυτού ελίχρυσος που δεν μαραίνονται ποτέ και γιαυτό το φυτό είναι γνωστό και σαν “αμάραντος”. Έχει την ιδιότητα να ανεβάζει τη διάθεση και αποτελεί ένα φυσικό τρόπο αποβολής του stress. Το αιθέριο έλαιο ελίχρυσος είναι εξαιρετικά οφέλιμο γιατί βοηθά στην ανακούφιση από το καθημερινό άγχος ειδικά κατά τη διάρκεια περιόδων έντασης. Επίσης είναι ωφέλιμο για το δέρμα γιατί έχει καταπραϋντικές ιδιότητες.

  • Βασική ιδιότητα: Εξισορροπητικό
  • Λατινικό όνομα: Helichrysum italicum
  • Χώρα προέλευσης: Βοσνία/Σερβία

Διατίθεται σε γυάλινο μπουκαλάκι 10 ml που περιέχει 5 ml ελαίου (περίπου 100 σταγόνες ανάλογα την πυκνότητα)

 

Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος – ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπάνιο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας. Το αιθέριο έλαιο εισπνέεται από τον αρωματικό ατμό αλλά απορροφάται και από το δέρμα. Για τους ενήλικες, προσθέστε μέχρι 5 σταγόνες σε δύο κουταλιές της σούπας από το αφρόλουτρο σας ή από κάποιο έλαιο βάσης. Για παιδιά πάνω από 2 ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα μειώστε την ποσότητα σε δύο σταγόνες αιθέριου ελαίου σε δύο κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης ή αφρόλουτρο. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Μασάζ

Για ενήλικες, χρησιμοποιήστε μέχρι 7 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Για παιδιά άνω των δύο ετών ή για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιήστε μέχρι 3 σταγόνες σε 2 κουταλιές της σούπας από έλαιο βάσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Συσκευές διάχυσης και καυστήρες

Λειτουργεί σαν φυσικό αρωματικό χώρου και δημιουργεί ατμόσφαιρα. Για ενήλικες, προσθέστε 1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης ή καυστήρα. Για παιδιά άνω των δύο ετών, προσθέστε  1 – 3 σταγόνες σε μία συσκευή διάχυσης. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των δύο ετών.

 

Μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από αιθέρια έλαια ΕΔΩ.

 

Leaping bunny logo

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Helichrysum Italicum Flower Oil
Επιστροφή στην κορυφή