Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Made By Zen Esta Diffuser Intermittent Mist

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Η συσκευή για αιθέρια έλαια Esta Ultrasonic Aroma Diffuser φέρνει μια νότα αρωματικής οικολογικής πολυτέλειας στον χώρο σας. Είναι μία από τις best seller συσκευές της Made by Zen και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμβάλλει στην ευεξία του μυαλού, σώματος και ψυχής μέσω της αρωματοθεραπείας. Κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από bamboo βιώσιμης πηγής προέλευσης που έχει συλλεχθεί με το χέρι. Αποτελεί μέρος της εμπνευσμένης από τη φύση συλλογής της Made by Zen και χρησιμοποιεί υλικά βιώσιμης και ηθικής προέλευσης καθώς επίσης και φωτισμό LED χαμηλής ενέργειας για να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Όποια ανάγκη ευεξίας και αν έχετε, η συσκευή για αιθέρια έλαια Esta σας τη φέρνει με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Βελτιώνει την συγκέντρωση, ενέργεια, ύπνο ή τα επίπεδα του στρες μέσω του μείγματος αιθερίων ελαίων που θα επιλέξετε. Δεν εκπέμπει θερμότητα ή καπνό και αποτελεί το μέλλον στον αρωματισμό του χώρου καθώς διαχέει το άρωμα ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν υγραντήρας του αέρα.

Έχει ρυθμιζόμενο έλεγχο του φωτός και είναι εξαιρετική επιλογή για χρήση από ολιστικούς θεραπευτές κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους ή δασκάλους γιόγια για να διαμορφώσουν την ατμόσφαιρα στην τάξη τους. Είναι επίσης τέλειο για χρήση σαν φωτάκι νυκτός.

Έχει δυνατότητα διακοπτόμενης ρύθμισης που ελέγχει αυτόματα την διάχυση του αρώματος ανοίγοντάς της και κλείνοντάς τη κάθε 30 δευτερόλεπτα. Η λειτουργία αυτή είναι ιδανική για χρήση με αιθέρια έλαια ή μείγματα που έχουν πολύ έντονο άρωμα. Για την ασφάλεια σας, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν το νερό πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο.

 

Συσκευή για αιθέρια έλαια – Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένη από μπαμπού βιώσιμης προέλευσης που έχει συλλεχθεί με το χέρι.
  • Κατάλληλη για χρήση με οποιαδήποτε αιθέρια ή αρωματικά έλαια.
  • Χαλαρωτικός, ήπιος φωτισμός. Έχει δύο ρυθμίσεις φωτεινή ή χαμηλή για να επιλέξετε.
  • Νυχτερινή λειτουργία, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή χωρίς το φως.
  • Δύο ρυθμίσεις άτμισης: συνεχόμενη ή διακοπτόμενη
  • Λειτουργεί σαν μίνι υγραντήρας που βελτιώνει την ποιότητα του αέρα.
  • Διάρκεια άτμισης: μέχρι 4 ώρες
  • Χωρίς θερμότητα, άρα χωρίς υποβάθμιση των αιθέριων ελαίων
  • Διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης μετά από ένα συγκεκριμένο επίπεδο νερού, κάνοντάς το ασφαλές, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά και κατοικίδια.
  • Δεν αφήνει κατάλοιπα ή καπνό και είναι εύκολη στο καθάρισμα.

 

Τρόπος χρήσης

Βάζετε νερό μέχρι την ενδεικτική γραμμή & προσθέτετε 3-4 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Αδειάζετε & ξεπλύνετε την συσκευή κάθε φορά που χρησιμοποιείτε διαφορετικό αιθέριο έλαιο. Μετά σκουπίστε την με ένα καθαρό πανί.

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα Made by Zen  ΕΔΩ.

Επιστροφή στην κορυφή