Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Made By Zen Arran Diffuser Continuous Mist

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

H κορυφαία σε πωλήσεις συσκευή καύσης αιθερίων ελαίων Arran Ultrasonic Aroma Diffuser είναι κατασκευασμένη από bamboo βιώσιμης πηγής προέλευσης που έχει συλλεχθεί με το χέρι. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απελευθερώνει στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας τα εξισορροπητικά και ηρεμιστικά οφέλη της αρωματοθεραπείας. Ο ατμοποιητής Arran αποτελεί μέρος της εμπνευσμένης από τη φύση συλλογής της Made by Zen, βοηθάει στη συγκέντρωση στον χώρο εργασίας σας, ενώ σας χαλαρώνει στο τέλος μιας κουραστικής μέρας.

Επιπλέον, συμπληρώνει ιδανικά την πρακτική γιόγκας ή διαλογισμού στο σπίτι καθώς διαθέτει φωτισμό με LED που αλλάζουν χρώμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη διάθεσή που επιθυμείτε επιτρέποντας στο φωτισμό να εναλλάσεται μεταξύ τριών επιλογών χρωματισμών ή να το ρυθμίσετε στην απόχρωση που προτιμάτε.

  • Κατάλληλο για χρήση με οποιαδήποτε αιθέρια ή αρωματικά έλαια.
  • Φως LED που αλλάζει χρώμα (τρεις επιλογές) ανάλογα με τη διάθεσή σας.
  • Νυχτερινή λειτουργία, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή χωρίς το φως.
  • Λειτουργεί σαν μίνι υγραντήρας που βελτιώνει την ποιότητα του αέρα.
  • Διάρκεια άτμισης: 4+ ώρες
  • Χωρίς θερμότητα, άρα χωρίς υποβάθμιση των αιθέριων ελαίων
  • Διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης μετά από ένα συγκεκριμένο επίπεδο νερού, κάνοντάς το ασφαλές, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά και κατοικίδια.
  • Δεν αφήνει κατάλοιπα ή καπνό και είναι εύκολο στο καθάρισμα.

 

Συσκευή καύσης αιθερίων ελαίων – Τρόπος Χρήσης

Γεμίστε με νερό, μέχρι την ένδειξη, προσθέστε μερικές σταγόνες από το λαιθέριο έλαιο που έχετε επιλέξει, χαλαρώστε και εισπνεύστε βαθιά απολαμβάνοντας μια αίσθηση ηρεμίας σαν να βρίσκεστε σε σπα. Αναπνεύστε βαθιά καθώς ο αέρας γύρω σας θα αποκτήσει διακριτικό άρωμα από ένα θεραπευτικό ρεύμα ατμού.

Διαθέτει νυχτερινή λειτουργία κατά την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή χωρίς το φως για έναν ξεκούραστο, φυσικό ύπνο.

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα Made by Zen  ΕΔΩ.

Επιστροφή στην κορυφή