Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

LUFFA Φυτικό Σφουγγάρι Λούφα 15 εκ.

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το σφουγγάρι λούφα είναι ένα οικολογικό, βιοδιασπώμενο και λειαντικό σφουγγάρι. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες για προσωπική αλλά και οικιακή χρήση. Είναι απολεπιστικό καθώς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα προετοιμάζεται να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας που χρησιμοποιούμε. Έτσι απορροφά στο μέγιστο βαθμό τα ευεργετικά τους συστατικά.

Έχει ευεργετικές ιδιότητες καθώς αφαιρεί τη λιπαρότητα του δέρματος, μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, λόγω της υπεραιμίας που δημιουργεί. Αφήνει στο δέρμα μία αίσθηση καθαριότητας και απαλότητας.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει σε σημεία του σώματος όπου υπάρχει ακμή όπως είναι η πλάτη λειτουργώντας απολεπιστικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο πρόσωπο φροντίζοντας να κάνουμε πολύ ήπιες και μαλακές κινήσεις. Τέλος, η λούφα είναι το καλύτερο σφουγγάρι από άποψη υγιεινής, γιατί δεν ευννοεί την ανάπτυξη μυκήτων. (Αυτό ισχύει για την απλή φυσική λούφα που δεν έχει ύφασμα).

Στην άκρη έχει μια θηλιά από την οποία μπορείτε να την κρεμάσετε για να στεγνώσει. Το σφουγγάρι λούφα είναι zero waste καθώς είναι βιοδιασπώμενο και διατίθεται χωρίς συσκευασία έτσι όπως την παίρνουμε από τον παραγωγό.

 

Σφουγγάρι Λούφα – Παραγωγή

Το όνειρο, το μεράκι και η αγάπη δυο νέων ανθρώπων για τον τόπο τους, οδήγησαν την Αναστασία και τον Χρήστο να καλλιεργήσουν το πρώτο τους κτήμα με Luffa στα γόνιμα εδάφη των Αμισιανών Καβάλας. Λίγους μήνες μετά η σκληρή δουλειά, το μεράκι και η γνώση της καλλιέργειας έφεραν το πιο δυνατό αποτέλεσμα, μια παραγωγή άρτια που κέρδισε αμέσως χώρο και κοινό στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο. Κέντρα ευεξίας, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πολλές άλλες εταιρείες εμπιστεύτηκαν την Luffa. Κατάφερε με την εξαιρετική ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Οι άνθρωποι της Luffa περιβάλλουν με αγάπη και φροντίδα κάθε στάδιο της παραγωγής. Ξεκινούν από τον μικρό σπόρο μέχρι το τελικό προϊόν, προσφέροντας πάντα στους πελάτες το καλύτερο αποτέλεσμα. Το όραμά τους είναι να αυξήσουν την παραγωγή χωρίς να πληγεί η ποιότητα. Έτσι συνεχίζουν την σκληρή δουλειά με σκοπό να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα που θα ξεχωρίζουν.

Μπορείτε να δείτε και άλλα προϊόντα απολέπισης ΕΔΩ.

Επιστροφή στην κορυφή