Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Lily Lolo Small Fan Brush

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Πινέλο σε σχήμα βεντάλιας για ελαφριά εφαρμογή mineral προϊόντων Lily Lolo (σε σκόνη), για Illuminator και Highlighter, για διακριτική εφαρμογή bronzer και ρουζ και για σβησίματα.

Το Small Fan Brush της Lily Lolo είναι πινέλο σε σχήμα βεντάλιας. Είναι ιδανικό για ελαφριά εφαρμογή mineral προϊόντων Lily Lolo (σε σκόνη), για διακριτική εφαρμογή bronzer και ρουζ, για να απαλύνει σκληρές γραμμές και τέλειο για Illuminator και Highlighter. Το πινέλο αυτό θα απομακρύνει, επίσης, τυχόν σκιές που μπορεί να πέσουν στο πρόσωπο.

  • Ιδανικό για όλα τα προϊόντα σε σκόνη Lily Lolo
  • Κατάλληλο ρουζ, Bronzers, Highlighters, χάρη στην μυτερή του άκρη
  • Συνολικό μέγεθος 177 mm
  • Vegan friendly

Η ιδρύτρια της Lily Lolo, Vikki, ξεκίνησε την παραγωγή των καταπληκτικών της προϊόντων μακιγιάζ από ορυκτές πρώτες ύλες πριν από 10 χρόνια. Σήμερα, θα βρείτε τα προϊόντα της εταιρείας σε πολλά από τα καλύτερα καταστήματα καλλυντικών και σαλόνια ομορφιάς σ’ όλο τον κόσμο, από το Los Angeles μέχρι το Λονδίνο.

Τι είναι αυτό που κάνει τα Lily Lolo μοναδικά;

Είναι εμπνευσμένα από πολλά πρόσωπα ομορφιάς

Είτε το δέρμα σας είναι ξηρό, είτε λιπαρό ή οτιδήποτε ανάμεσα, το Lily Lolo Mineral Makeup θα σας προσφέρει αναλλοίωτο αποτέλεσμα και φυσική όψη, χωρίς να φράσσει τους πόρους, να δημιουργεί σμήγμα ή να ερεθίζει το δέρμα. Πιστεύουμε, επίσης, πως η σύγχρονη ομορφιά βρίσκεται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους, και για αυτό το λόγο δημιουργούμε τα προϊόντα έχοντας στο μυαλό μας κάθε τύπο γυναίκας, όλων των στυλ, ηλικιών και χρώματος δέρματος.

Παράγονται με αγάπη… χωρίς βλαβερά συστατικά

Τα προϊόντα Lily Lolo παράγονται μόνο από συστατικά, τα οποία αποδεδειγμένα φροντίζουν και προστατεύουν το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα βρείτε επιβλαβή χημικά, όπως parabens και phthalates, συνθετικά αρώματα και χρωστικές, ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι καλό για σας και το δέρμα σας. Επιπλέον, τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα Cruelty Free.

Επιστροφή στην κορυφή