Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Lily Lolo Flocked Sponge

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Σφουγγαράκι χωρίς latex, κατάλληλο για χρήση με το Mineral Foundation SPF15 και Concealer, σε περιοχές που χρειάζονται μεγαλύτερη κάλυψη με επιπλέον προϊόν.

Το Flocked Sponge της Lily Lolo είναι σφουγγαράκι χωρίς latex, κατάλληλο για χρήση με το Mineral Foundation SPF15 και Concealer σε περιοχές που χρειάζονται μεγαλύτερη κάλυψη με επιπλέον προϊόν.

  • Συνοδεύεται από θήκη, ιδανικό γιο το νεσεσέρ, την τσάντα και τα ταξίδια
  • Επιτρέπει μεγαλύτερη κάλυψη με το  Mineral Foundation SPF15 όπου χρειάζεται
  • Επιτυγχάνει ομοιόμορφη ανάμειξη του Mineral Foundation και του Concealer με το δέρμα, για άψογο τελείωμα
  • Δεν περιέχει latex και είναι εξαιρετικά απαλό με το δέρμα
  • Συνολικό μέγεθος 8 cm
  • Vegan friendly

Η ιδρύτρια της Lily Lolo, Vikki, ξεκίνησε την παραγωγή των καταπληκτικών της προϊόντων μακιγιάζ από ορυκτές πρώτες ύλες πριν από 10 χρόνια. Σήμερα, θα βρείτε τα προϊόντα της εταιρείας σε πολλά από τα καλύτερα καταστήματα καλλυντικών και σαλόνια ομορφιάς σ’ όλο τον κόσμο, από το Los Angeles μέχρι το Λονδίνο.

Τι είναι αυτό που κάνει τα Lily Lolo μοναδικά;

Είναι εμπνευσμένα από πολλά πρόσωπα ομορφιάς

Είτε το δέρμα σας είναι ξηρό, είτε λιπαρό ή οτιδήποτε ανάμεσα, το Lily Lolo Mineral Makeup θα σας προσφέρει αναλλοίωτο αποτέλεσμα και φυσική όψη, χωρίς να φράσσει τους πόρους, να δημιουργεί σμήγμα ή να ερεθίζει το δέρμα. Πιστεύουμε, επίσης, πως η σύγχρονη ομορφιά βρίσκεται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους, και για αυτό το λόγο δημιουργούμε τα προϊόντα έχοντας στο μυαλό μας κάθε τύπο γυναίκας, όλων των στυλ, ηλικιών και χρώματος δέρματος.

Παράγονται με αγάπη… χωρίς βλαβερά συστατικά

Τα προϊόντα Lily Lolo παράγονται μόνο από συστατικά, τα οποία αποδεδειγμένα φροντίζουν και προστατεύουν το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα βρείτε επιβλαβή χημικά, όπως parabens και phthalates, συνθετικά αρώματα και χρωστικές, ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι καλό για σας και το δέρμα σας.

 

Επιστροφή στην κορυφή