Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Le Bijoux Vert Υποαλλεργικά Σκουλαρίκια Ατσάλινα

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Τα υποαλλεργικά σκουλαρίκια Le Bijoux Vert είναι κατασκευασμένα από χειρουργικό ατσάλι και διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski. Kατασκευάζονται στην Ισπανία από τους δημιουργούς των Steel Pharma.

Είναι διαθέσιμα σε πολλά σχέδια που ανανεώνονται διαρκώς. Μπορείτε να επιλέξετε τα απλά από ανοξείδωτο ατσάλι, ατσάλινα επαργυρωμένα ή ατσάλινα επιχρυσωμένα.

 

Υποαλλεργικά σκουλαρίκια

Είτε έχετε ευαίσθητο δέρμα είτε όχι, τα υποαλλεργικά σκουλαρίκια είναι η καλύτερη λύση για να μην αισθανθείτε ποτέ καμία ενόχληση. Ακόμη και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που φοράτε για καιρό μπορεί ξαφνικά να σας προκαλέσει ερεθισμό χωρίς κάποιον προφανή λόγο.

Τα μέταλλα που θεωρούνται “καθαρά” και δεν προκαλούν ερεθισμούς είναι το χρυσό, ασήμι και ανοξείδωτο ατσάλι (stainless steel). Όλα αυτά τα μέταλλα είναι μη αλλεργιογόνα, κι έτσι δε θα σας προκαλέσουν κανέναν ερεθισμό. Στο www.livingcrueltyfree.gr θα βρείτε υποαλλεργικά σκουλαρίκια από ανοξείδωτο ατσάλι, ατσάλινα επαργυρωμένα ή ατσάλινα επιχρυσωμένα. Είναι διαθέσιμα σε πάρα πολλά σχέδια, απλά ή στολισμένα με κρύσταλλα Swarovski.

Τα σκουλαρίκια αυτά είναι επίσης και εξαιρετική επιλογή για δώρο σε οικονομκή τιμή. Μη διστάσετε να αναφέρετε ότι η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο ώστε να σας τα στείλουμε συσκευασμένα σε κουτάκι.

 

Μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές από υποαλλεργικά κοσμήματα ΕΔΩ

 

Επιστροφή στην κορυφή