Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Konjac Sponge The Elements Fire Σφουγγάρι Προσώπου με Volcanic Scoria

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Το νέο κορεάτικο σφουγγάρι παράγεται από το ηφαιστειογενές πέτρωμα του νησιού Jeju και από φυσικές ίνες Konjac. Είναι ιδανικό για τον βαθύ καθαρισμό και την αναζωογόνηση του ταλαιπωρημένου δέρματος, ιδίως του προβληματικού και λιπαρού.

Η ηφαιστειογενής περιοχή του νησιού Jeju στη Νότια Κορέα παράγει το πιο πλούσιο σε ορυκτά και φυσικό αντιβακτηριδιακό ηφαιστειακό πέτρωμα.

Το πέτρωμα αυτό δημιουργείται από το μάγμα που εκβάλλεται από το ηφαίστειο, κατά τη διάρκεια της έκρηξής του. Τα οφέλη του στην υγεία ήταν ήδη γνωστά για πολύ καιρό, πριν ακόμη αρχίσει να χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους, χάρη στις ιδιότητες του πετρώματος να απορροφά έλαια και ρύπους. Το Volcanic Scoria Sponge αποτελεί την πιο “καυτή” προσθήκη της συλλογής!

Συσκευασμένο χωρίς πλαστικό (Plastic Free).

Το Konjac (ή konnyaku) χρησιμοποιούνταν για πάνω από 1500 χρόνια ως φάρμακο, φαγητό, βοηθός διατροφής και σε προϊόντα ομορφιάς.
Το αγνό Konjac της The Konjac Sponge Company δεν περιέχει χημικά, χρωστικές, πρόσθετα και ερεθιστικές ουσίες.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρήση: Πριν από τη χρήση, βρέξτε το σφουγγάρι Konjac με ζεστό νερό. Στραγγίξτε το επιπλέον νερό και καθαρίστε με απαλές κινήσεις το δέρμα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά προϊόντα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα στο σφουγγάρι σας, αν το επιθυμείτε. Η προσθήκη καθαριστικού στο σφουγγάρι θα βοηθήσει το προϊόν να δράσει εκτενεστέρα και πιο αποτελεσματικά.

Φροντίδα: Μετά τη χρήση, να ξεπλένετε πάντα καλά το σφουγγάρι σας και να το αφήνετε να στεγνώνει σ’ ένα μέρος με καλό αερισμό. Να είστε προσεκτικοί και να μην το στραγγίζετε με δύναμη, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τις ευαίσθητες φυτικές του ίνες. Απλά πιέστε το απαλά ανάμεσα στις παλάμες σας. Μπορείτε, επίσης, να τοποθετήσετε το καθαρό σφουγγάρι στο ψυγείο, για να το κρατήσετε φρέσκο και δροσερό, κάνοντάς το να διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Εναλλακτικά, μπορείτε να το στεγνώσετε πάνω σ’ ένα καλοριφέρ ή μια θερμαινόμενη πετσέτα.  Όταν στεγνώσει, θα συρρικνωθεί και θα σκληρύνει. Αυτό είναι απολύτως φυσικό. Στην επόμενη χρήση, θα του ρίξετε λίγο νερό για να μαλακώσει ξανά.

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε το σφουγγάρι όταν είναι ξηρό. Όσο καλύτερα φροντίζετε το σφουγγάρι σας, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Ποτέ μην αφήνετε το σφουγγάρι σας στο ντουζ ή σε νερό. Το σφουγγάρι Konjac είναι 100% φυσικό φυτικό προϊόν και διαρκεί έως 3 μήνες (ή και περισσότερο, ανάλογα με τη χρήση). Μόλις αρχίσει να δείχνει κάποια φθορά ή να διαλύεται, να το αντικαταστήσετε. Τα Konjac Sponges μπορούν να κομποστοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν στον κήπο, για να βοηθήσουν στην ενυδάτωση των φυτών, διατηρώντας την υγρασία. Ποτέ μην αφήνετε ένα παιδί να χρησιμοποιεί το σφουγγάρι χωρίς επίβλεψη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αγνό Konjac και Τουρμαλίνης

Το 100% αγνό Konjac αναμειγνύεται με πούδρα Τουρμαλίνη.
Ο Τουρμαλίνης είναι πολύτιμος λίθος, τον οποίο έφεραν για πρώτη φορά στην Ευρώπη οι Ολλανδοί. Η ονομασία του προέρχεται από τη Σρι Λάνκα (turamali).
Πρόκειται για πολύτιμο κρυσταλλικό λίθο, του οποίου το χρώμα ποικίλει,
ανάλογα με τη σύσταση.
Χάρη στις ηλεκτρικές του ιδιότητες -αρνητικά ιόντα- ελκύει τη σκόνη
και τους ρύπους.
Επιπλέον, απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, ενεργοποιεί τη ροή του αίματος, τονώνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και φορτίζει με ενέργεια τον οργανισμό.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σφουγγάρια The Konjac Sponge Company ΕΔΩ.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αγνό Konjac και Τουρμαλίνη Αυθεντικό σφουγγάρι Konjac Konjac Sponge The Elements Earth Facial Puff Tourmaline Το 100% αγνό Konjac αναμειγνύεται με πούδρα Τουρμαλίνη. Ο Τουρμαλίνης είναι πολύτιμος λίθος, τον οποίο έφεραν για πρώτη φορά στην Ευρώπη οι Ολλανδοί. Η ονομασία του προέρχεται από τη Σρι Λάνκα (turamali). Πρόκειται για πολύτιμο κρυσταλλικό λίθο, του οποίου το χρώμα ποικίλει, ανάλογα με τη σύσταση. Χάρη στις ηλεκτρικές του ιδιότητες -αρνητικά ιόντα- ελκύει τη σκόνη και τους ρύπους. Επιπλέον, απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, ενεργοποιεί τη ροή του αίματος, τονώνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και φορτίζει με ενέργεια τον οργανισμό.
Επιστροφή στην κορυφή