Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Konjac Sponge Tattoo Σφουγγάρι από Αγνό Konjac για Περιοχές με Τατουάζ

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Με το νέο σφουγγάρι Konjac Tattoo Sponge μπορείτε να καθαρίσετε απαλά το δέρμα, το οποίο είναι ταλαιπωρημένο από το καινούργιο σας τατουάζ, χωρίς να προκληθεί ερεθισμός ή να καταστραφεί το νέο σας αριστούργημα.

Χάρη στη μοναδική κυτταρική δομή που διαθέτει αυτό το σφουγγάρι, με ισορροπημένο pH και πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία φυτικές ίνες, θα καθαρίσει απαλά το δέρμα, αφαιρώντας τους ρύπους, το αίμα και το πλάσμα. Ταυτόχρονα, το σφουγγάρι καταπραΰνει την επηρεασμένη περιοχή και βοηθάει στην επούλωση των πληγών.

Το εξειδικευμένο 100% φυσικό Tattoo Sponge δεν περιέχει πρόσθετα, χρωστικές και αρώματα. Είναι απλό στη χρήση, υγιεινό και μπορεί ν’ απολυμανθεί εύκολα, βράζοντάς το σε νερό για δυο λεπτά.

  • 100% φυσικό
  • Vegan & Cruelty Free
  • Κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα
  • Ιδανικό για δέρμα που μόλις έγινε τατουάζ
  • Βοηθάει στην επούλωση των πληγών του δέρματος, μετά από ένα νέο τατουάζ
  • Αφαιρεί το περιττό υγρό, που αποβάλλει το δέρμα μετά το τατουάζ
  • Υποαλλεργικό
  • 100% χωρίς πρόσθετα και χρωστικές

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιείστε το σφουγγάρι μία ή δυο φορές την ημέρα, κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της επούλωσης (πριν από οποιοδήποτε ξεφλούδισμα της περιοχής). Το δέρμα σας θα διατηρείται καθαρό και ενυδατωμένο, καθώς το σφουγγάρι δεν αφαιρεί τα φυσικά έλαια του δέρματος, σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα.

Όταν η νέα στοιβάδα του δέρματος αρχίσει να εμφανίζεται, το σφουγγάρι θα βοηθήσει στον καθαρισμό και την περιποίηση του νέου ευαίσθητου δέρματος χωρίς τη χρήση σαπουνιού, το οποίο θα μπορούσε να ερεθίσει ή να αφυδατώσει την επηρεασμένη περιοχή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

100% Αγνό Konjac

Το 100% αγνό Konjac δεν περιέχει χημικά, χρωστικές, πρόσθετα
και ερεθιστικές ουσίες. Αναμείξαμε οι ίδιοι αυτές τις πλούσιες
σε υγρασία ίνες με φυσικό ηφαιστειακό νερό, για να δημιουργήσουμε
το απόλυτο σφουγγάρι περιποίησης του δέρματος.
Το Konnyaku (Konjac) χρησιμοποιούνταν στην Κορέα, την Ιαπωνία
και την Κίνα για πάνω από 1500 χρόνια ως φάρμακο, φαγητό, βοηθός
διατροφής και σε προϊόντα ομορφιάς.
Το αγνό Konjac είναι πιστοποιημένο Vegan, Cruelty Free και 100% βιοαποικοδομήσιμο.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σφουγγάρια The Konjac Sponge Company ΕΔΩ.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
100% Αγνό Konjac Το 100% αγνό Konjac δεν περιέχει χημικά, χρωστικές, πρόσθετα και ερεθιστικές ουσίες. Αναμείξαμε οι ίδιοι αυτές τις πλούσιες σε υγρασία ίνες με φυσικό ηφαιστειακό νερό, για να δημιουργήσουμε το απόλυτο σφουγγάρι περιποίησης του δέρματος. Το Konnyaku (Konjac) χρησιμοποιούνταν στην Κορέα, την Ιαπωνία και την Κίνα για πάνω από 1500 χρόνια ως φάρμακο, φαγητό, βοηθός διατροφής και σε προϊόντα ομορφιάς. Το αγνό Konjac είναι πιστοποιημένο Vegan, Cruelty Free και 100% βιοαποικοδομήσιμο.
Επιστροφή στην κορυφή