Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Konjac Sponge Premium Gentleman’s Σφουγγάρι Ξυρίσματος από Αγνό Konjac και Άνθρακα από Bamboo

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

To Konjac σφουγγάρι με άνθρακα από bamboo προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία καθαρισμού και ξυρίσματος. Η κυτταρική δομή του σφουγγαριού απλώνει έναν πυκνό αφρό για βαθύτερο ξύρισμα. Οι εδικοί το έχουν συγκρίνει με βούρτσα ξυρίσματος, καθώς προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα. Το σφουγγάρι μας, πιστοποιημένο Vegan και Cruelty Free, είναι η ιδανική εναλλακτική της βούρτσας ξυρίσματος.
Το επιπρόσθετο αντιοξειδωτικό συστατικό, ο άνθρακας από bamboo, εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό, εξαλείφει τα μαύρα στίγματα, τους ρύπους και τα περιττά έλαια, που συχνά παγιδεύονται γύρω από τους θύλακες των τριχών.
Με διάμετρο περίπου 8 εκατοστά, αυτό το σφουγγάρι χωράει άνετα στην παλάμη σας και στο μπολ ξυρίσματος.

  • Τόσο αποτελεσματικό όσο και μια βούρτσα ξυρίσματος
  • Ιδανικό για λιπαρό, εφηβικό και επιρρεπές στα στίγματα δέρμα
  • Εξισορροπεί το pH
  • Πιστοποιημένο Vegan & Cruelty Free
  • Τονώνει τους πόρους
  • 100% χωρίς πρόσθετα & χρωστικές
  • Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρήση: Πριν από τη χρήση, βρέξτε το σφουγγάρι Konjac με ζεστό νερό. Στραγγίξτε το επιπλέον νερό και καθαρίστε με απαλές κινήσεις το δέρμα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά προϊόντα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα στο σφουγγάρι σας, αν το επιθυμείτε. Η προσθήκη καθαριστικού στο σφουγγάρι θα βοηθήσει το προϊόν να δράσει εκτενεστέρα και πιο αποτελεσματικά.

Φροντίδα: Μετά τη χρήση, να ξεπλένετε πάντα καλά το σφουγγάρι σας και να το αφήνετε να στεγνώνει σ’ ένα μέρος με καλό αερισμό. Να είστε προσεκτικοί και να μην το στραγγίζετε με δύναμη, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τις ευαίσθητες φυτικές του ίνες. Απλά πιέστε το απαλά ανάμεσα στις παλάμες σας. Μπορείτε, επίσης, να τοποθετήσετε το καθαρό σφουγγάρι στο ψυγείο, για να το κρατήσετε φρέσκο και δροσερό, κάνοντάς το να διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Εναλλακτικά, μπορείτε να το στεγνώσετε πάνω σ’ ένα καλοριφέρ ή μια θερμαινόμενη πετσέτα.  Όταν στεγνώσει, θα συρρικνωθεί και θα σκληρύνει. Αυτό είναι απολύτως φυσικό. Στην επόμενη χρήση, θα του ρίξετε λίγο νερό για να μαλακώσει ξανά. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε το σφουγγάρι όταν είναι ξηρό. Όσο καλύτερα φροντίζετε το σφουγγάρι σας, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει.

Ποτέ μην αφήνετε το σφουγγάρι σας στο ντουζ ή σε νερό. Το σφουγγάρι Konjac είναι 100% φυσικό φυτικό προϊόν και διαρκεί έως 3 μήνες (ή και περισσότερο, ανάλογα με τη χρήση). Μόλις αρχίσει να δείχνει κάποια φθορά ή να διαλύεται, να το αντικαταστήσετε. Τα Konjac Sponges μπορούν να κομποστοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν στον κήπο, για να βοηθήσουν στην ενυδάτωση των φυτών, διατηρώντας την υγρασία. Ποτέ μην αφήνετε ένα παιδί να χρησιμοποιεί το σφουγγάρι χωρίς επίβλεψη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Άνθρακας από Bamboo

Καθώς το bamboo είναι ουσιαστικά ένας τύπος γρασιδιού,
αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα και είναι μια 100% βιώσιμη πηγή.
Φυσικά αντιβακτηριδιακός και αντιμυκητισιακός, ο άνθρακας
από bamboo περιέχει ενεργό άνθρακα και μεταλλικά στοιχεία,
τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για την
απορρόφηση τοξίνων, την απομάκρυνση της λιπαρότητας
και την καταπολέμηση των βακτηρίων.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σφουγγάρια The Konjac Sponge Company ΕΔΩ.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Άνθρακας από Bamboo Καθώς το bamboo είναι ουσιαστικά ένας τύπος γρασιδιού, αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα και είναι μια 100% βιώσιμη πηγή. Φυσικά αντιβακτηριδιακός και αντιμυκητισιακός, ο άνθρακας από bamboo περιέχει ενεργό άνθρακα και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για την απορρόφηση τοξίνων, την απομάκρυνση της λιπαρότητας και την καταπολέμηση των βακτηρίων.
Επιστροφή στην κορυφή