Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Konjac Sponge Mythical Narwhal Σφουγγάρι Προσώπου από Άνθρακα Bamboo με Άγκιστρο

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε την ονειρεμένη σειρά των μυθικών πλασμάτων Konjac: Η Φάλαινα Μονόκερος είναι ένα μείγμα φυτικών ινών από φυσικό konjac και άνθρακα από bamboo για απαλή επιδερμίδα σαν μετάξι!

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα σφουγγάρι Konjac με άνθρακα από Bamboo, για το πρόσωπο σε κανονικό μέγεθος και ένα αποσπώμενο άγκιστρο μπάνιου, με σχέδιο φάλαινας μονόκερου, για ν’ αποθηκεύετε το σφουγγάρι σας όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Βρέξτε το σφουγγάρι Konjac με ζεστό νερό μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια, μαλάξτε την περιοχή του προσώπου και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, για έναν βαθύ καθαρισμό. Όταν τελειώσετε, σιγουρευτείτε πως αφαιρέθηκε το επιπλέον νερό και κρεμάστε το σφουγγάρι σας στο νέο άγκιστρο Μονόκερου!

Άγκιστρα σιλικόνης:

Αυτά τα χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα άγκιστρα είναι σχεδιασμένα για να κολλάνε σε καθαρή επιφάνεια (πλακάκια μπάνιου και καθρέφτες), ώστε να επιτρέπουν στο σφουγγάρι να στεγνώνει μεταξύ των χρήσεων. Το άγκιστρο διαθέτει βεντούζα σιλικόνης, η οποία τοποθετείται και αφαιρείται πολύ εύκολα, πάντα έτοιμη να ξανακολλήσει στην αντίστοιχη επιφάνεια. Αν λερωθεί, ξεπλύνετέ το κάτω από τη βρύση και ξανακολλήστε το!

Κάντε συλλογή τα υπέροχα σχέδια! Οι φιγούρες ταιριάζουν τις εικόνες στο μπροστινό μέρος του κουτιού.

 

  • Περιλαμβάνει: άγκιστρο σφουγγαριού με βεντούζα σιλικόνης και σχέδιο Φάλαινας Μονόκερου
  • Σε κανονικό μέγεθος για όλο το πρόσωπο
  • Βαθύς καθαρισμός και ήπια απολέπιση
  • Χρησιμοποιείται με ή χωρίς καθαριστικό
  • Κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα
  • 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα και χρωστικές

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρήση: Πριν από τη χρήση, βρέξτε το σφουγγάρι Konjac με ζεστό νερό. Στραγγίξτε το επιπλέον νερό και καθαρίστε με απαλές κινήσεις το δέρμα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά προϊόντα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα στο σφουγγάρι σας, αν το επιθυμείτε. Η προσθήκη καθαριστικού στο σφουγγάρι θα βοηθήσει το προϊόν να δράσει εκτενεστέρα και πιο αποτελεσματικά.

Φροντίδα: Μετά τη χρήση, να ξεπλένετε πάντα καλά το σφουγγάρι σας και να το αφήνετε να στεγνώνει σ’ ένα μέρος με καλό αερισμό. Να είστε προσεκτικοί και να μην το στραγγίζετε με δύναμη, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τις ευαίσθητες φυτικές του ίνες. Απλά πιέστε το απαλά ανάμεσα στις παλάμες σας. Μπορείτε, επίσης, να τοποθετήσετε το καθαρό σφουγγάρι στο ψυγείο, για να το κρατήσετε φρέσκο και δροσερό, κάνοντάς το να διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Εναλλακτικά, μπορείτε να το στεγνώσετε πάνω σ’ ένα καλοριφέρ ή μια θερμαινόμενη πετσέτα.  Όταν στεγνώσει, θα συρρικνωθεί και θα σκληρύνει. Αυτό είναι απολύτως φυσικό. Στην επόμενη χρήση, θα του ρίξετε λίγο νερό για να μαλακώσει ξανά.

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε το σφουγγάρι όταν είναι ξηρό. Όσο καλύτερα φροντίζετε το σφουγγάρι σας, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Ποτέ μην αφήνετε το σφουγγάρι σας στο ντουζ ή σε νερό. Το σφουγγάρι Konjac είναι 100% φυσικό φυτικό προϊόν και διαρκεί έως 3 μήνες (ή και περισσότερο, ανάλογα με τη χρήση). Μόλις αρχίσει να δείχνει κάποια φθορά ή να διαλύεται, να το αντικαταστήσετε. Τα Konjac Sponges μπορούν να κομποστοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν στον κήπο, για να βοηθήσουν στην ενυδάτωση των φυτών, διατηρώντας την υγρασία. Ποτέ μην αφήνετε ένα παιδί να χρησιμοποιεί το σφουγγάρι χωρίς επίβλεψη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Άνθρακας από Bamboo

Καθώς το bamboo είναι ουσιαστικά ένας τύπος γρασιδιού,
αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα και είναι μια 100% βιώσιμη πηγή.
Φυσικά αντιβακτηριδιακός και αντιμυκητισιακός, ο άνθρακας
από bamboo περιέχει ενεργό άνθρακα και μεταλλικά στοιχεία,
τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για την
απορρόφηση τοξίνων, την απομάκρυνση της λιπαρότητας
και την καταπολέμηση των βακτηρίων.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σφουγγάρια The Konjac Sponge Company ΕΔΩ.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Άνθρακας από Bamboo Καθώς το bamboo είναι ουσιαστικά ένας τύπος γρασιδιού, αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα και είναι μια 100% βιώσιμη πηγή. Φυσικά αντιβακτηριδιακός και αντιμυκητισιακός, ο άνθρακας από bamboo περιέχει ενεργό άνθρακα και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για την απορρόφηση τοξίνων, την απομάκρυνση της λιπαρότητας και την καταπολέμηση των βακτηρίων.
Επιστροφή στην κορυφή