Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Konjac Mini Pore Refiner Woodland Badger with Charcoal

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Η νέα συλλογή της Konjac Sponge Companyμε σφουγγαράκια προσώπου είναι η Woodland Creatures, που παρουσιάζει ζώα του δάσους.

Το σφουγγάρι, Mini Pore Refiner Woodland Badger With Bamboo Charcoal, με τον χαριτωμένο ασβό στη συσκευασία του, είναι ένα αγνό μείγμα του αγνού Konjac και ισχυρής σκόνης άνθρακα.

Το ιδανικό μέγεθος για εστιασμένο καθαρισμό των πόρων, φθάνει ακόμα και στα πιο βαθιά σημεία, όπως οι πτυχές της μύτης και του πηγουνιού, όπου αναπτύσσονται συνήθως μεγαλύτεροι πόροι. Είναι, επίσης, ιδανικό για καθαρισμό και θρέψη, ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος.

Τα συλλεκτικά σφουγγαράκια για βαθύ καθαρισμό των πόρων είναι ιδανικά για δώρα περιποίησης δέρματος – ούτως ή άλλως, το δέρμα σας το αξίζει!

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρήση: Πριν από τη χρήση, βρέξτε το σφουγγάρι Konjac με ζεστό νερό. Στραγγίξτε το επιπλέον νερό και καθαρίστε με απαλές κινήσεις το δέρμα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά προϊόντα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα στο σφουγγάρι σας, αν το επιθυμείτε. Η προσθήκη καθαριστικού στο σφουγγάρι θα βοηθήσει το προϊόν να δράσει εκτενεστέρα και πιο αποτελεσματικά.

Φροντίδα: Μετά τη χρήση, να ξεπλένετε πάντα καλά το σφουγγάρι σας και να το αφήνετε να στεγνώνει σ’ ένα μέρος με καλό αερισμό. Να είστε προσεκτικοί και να μην το στραγγίζετε με δύναμη, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τις ευαίσθητες φυτικές του ίνες. Απλά πιέστε το απαλά ανάμεσα στις παλάμες σας.

Μπορείτε, επίσης, να τοποθετήσετε το καθαρό σφουγγάρι στο ψυγείο, για να το κρατήσετε φρέσκο και δροσερό, κάνοντάς το να διαρκέσει ακόμα περισσότερο. Εναλλακτικά, μπορείτε να το στεγνώσετε πάνω σ’ ένα καλοριφέρ ή μια θερμαινόμενη πετσέτα.  Όταν στεγνώσει, θα συρρικνωθεί και θα σκληρύνει. Αυτό είναι απολύτως φυσικό. Στην επόμενη χρήση, θα του ρίξετε λίγο νερό για να μαλακώσει ξανά.

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε το σφουγγάρι όταν είναι ξηρό. Όσο καλύτερα φροντίζετε το σφουγγάρι σας, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Ποτέ μην αφήνετε το σφουγγάρι σας στο ντουζ ή σε νερό. Το σφουγγάρι Konjac είναι 100% φυσικό φυτικό προϊόν και διαρκεί έως 3 μήνες (ή και περισσότερο, ανάλογα με τη χρήση).

Μόλις αρχίσει να δείχνει κάποια φθορά ή να διαλύεται, να το αντικαταστήσετε. Τα Konjac Sponges μπορούν να κομποστοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν στον κήπο, για να βοηθήσουν στην ενυδάτωση των φυτών, διατηρώντας την υγρασία. Ποτέ μην αφήνετε ένα παιδί να χρησιμοποιεί το σφουγγάρι χωρίς επίβλεψη.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Άνθρακας από Bamboo

Καθώς το bamboo είναι ουσιαστικά ένας τύπος γρασιδιού,
αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα και είναι μια 100% βιώσιμη πηγή.
Φυσικά αντιβακτηριδιακός και αντιμυκητισιακός, ο άνθρακας
από bamboo περιέχει ενεργό άνθρακα και μεταλλικά στοιχεία,
τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για την
απορρόφηση τοξίνων, την απομάκρυνση της λιπαρότητας
και την καταπολέμηση των βακτηρίων.

Μπορείτε να δείτε όλα τα σφουγγάρια The Konjac Sponge Company ΕΔΩ.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Άνθρακας από Bamboo Καθώς το bamboo είναι ουσιαστικά ένας τύπος γρασιδιού, αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα και είναι μια 100% βιώσιμη πηγή. Φυσικά αντιβακτηριδιακός και αντιμυκητισιακός, ο άνθρακας από bamboo περιέχει ενεργό άνθρακα και μεταλλικά στοιχεία, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες για την απορρόφηση τοξίνων, την απομάκρυνση της λιπαρότητας και την καταπολέμηση των βακτηρίων.
Επιστροφή στην κορυφή