Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Bamboo Smiles Βιοδιασπώμενες Οδοντόβουρτσες Ενηλίκων Soft

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Βιοδιασπώμενες οδοντόβουρτσες από μπαμπού! Διαθέτουν λαβή από 100% βιοδιασπώμενο μπαμπού και υψηλής ποιότητας ίνες DuPont.  Οι ίνες δεν διαθέτουν την τοξίνη BPA (Bisphenol A). Οι οδοντόβουρτσες Bamboo Smiles είναι σχεδιασμένες και συσκευάζονται στην Ελλάδα. Τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική τους συσκευασία είναι 100% ανακυκλώσιμη. Είναι εργονομικές, δεν γλυστράνε και ο κομψός σχεδιασμός τους ομορφαίνει κάθε μπάνιο. Είναι εγκεκριμένες από οδοντιάτρους και διατίθενται σε τρεις διαφορετικούς τύπους σκληρότητας:

Έχετε 3,5 δισεκατομμύρια λόγους για να αγαπήσετε την οδοντόβουρτσα Bamboo Smiles! Κάθε χρόνο παράγονται 3,5 δισεκατομμύρια πλαστικές οδοντόβουρτσες, με την πλειοψηφία τους να καταλήγει σε χωματερές και στη συνέχεια σε ποταμούς και στη θάλασσα. Το μπαμπού έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, είναι από τα γρηγορότερα αναπτυσσόμενα φυτά στον πλανήτη, ενώ δεν απαιτείται η χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά του.

Η Bamboo Smiles αγαπάει τα παιδιά και το αποδεικνύει γιατί με την αγορά κάθε προϊόντος προσφέρει το 3% των εσόδων στον Οργανισμό «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συνίσταται να αντικαθίσταται κάθε 3 μήνες ή όταν οι ίνες έχουν φθαρεί.

 

* Η Cruelty Free International δεν πιστοποιεί οδοντόβουρτσες.

Επιστροφή στην κορυφή