Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Argital Αντισηπτικό Σπρέι Χώρου και Μασκών 290ml

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Αποτελεσματικότατο 100% φυσικό αντισηπτικό Spray χώρου και μασκών, με αλκόολη φυτικής προέλευσης, πράσινο άργιλο, 15 αιθέρια ελαία -με απολυμαντική δράση- και χαλκό.

Το νέο προϊόν της Argital Αντισηπτικό Spray χώρου και μασκών βασίζει την αποτελεσματικότητά του στη δράση 4 στοιχείων:

  • Υψηλό ποσοστό αλκοόλης φυτικής προέλευσης -σε πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις του WHO (World Health Organization/Διεθνής Οργανισμός Υγείας)- που διασφαλίζει την απολυμαντική δράση.
  •  Πράσινος άργιλος, που ενισχύει την αντισηπτική δράση
  •  Την συνύπαρξη των 15 καθαρών “χρυσών” αιθέριων ελαίων (λεβάντα, δενδρολίβανο, πεύκο, κανέλα, γαρίφαλο, ρίγανη, θυμάρι, θρούμπι, ευκάλυπτος, νιαουλί (Melaleuca Viridiflora), δέντρο τσαγιού (Τea Tree), λεμόνι, κυπαρίσσι, μέντα, ελίχρυσος (αμάραντος), που επιλέχθηκαν πολύ προσεκτικά με βάση την αποτελεσματική απολυμαντική τους δράση
  • Η παρουσία του χαλκού, που εμπεριέχεται στον πράσινο άργιλο και αποτελεί μία σημαντικότατη προληπτική, προστατευτική και απολυμαντική ασπίδα.

Μαζί με το Αντισηπτικό Spray Μασκών & Χώρου , η Argital κυκλοφορεί και το αποτελεσματικότατο Αντισηπτικό Υγρό Σαπούνι για τα Χέρια και το Σώμα, που καταπολεμά τα βακτήρια με τα 100% φυσικά συστατικά του (συνδυασμός 15 “χρυσών” αιθέριων ελαίων και πράσινος άργιλος), που έχουν απολυμαντικές ιδιότητες. Ο φυτικός αφρός του σαπουνιού καθαρίζει απαλά το δέρμα αναδύοντας ένα φρέσκο άρωμα ανθέων.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απολύμανση της μάσκας:
Δύο ψεκασμοί στο εσωτερικό της μάσκας. Περιμένετε 2 λεπτά ώστε να εξατμιστεί το οινόπνευμα και επανατοποθετείστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή κάθε δύο ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Απολύμανση του περιβάλλοντος:
Μπορείτε να ψεκάζετε συχνά και αρκετές φορές την ημέρα το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Αποφύγετε τον απευθείας ψεκασμό του προϊόντος σε επιφάνειες.

 

Προσοχή:
– Περιέχει αλκοόλη (φυτικής προέλευσης)
– Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια
– Να φυλάσσεται μακριά από πηγές θερμότητας
– Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Η Argital έχει λάβει την πιστοποίηση Leaping Bunny μέσω της οργάνωσης LAV που συνεργάζεται με την Cruelty Free International και εφαρμόζει τα ίδια κριτήρια. Μπορείτε να δείτε τις εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί από τη LAV εδώ: FIND OUT WHAT ARE THE CRUELTY FREE COMPANIES – LAV

Επιστροφή στην κορυφή