Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Alba Botanica Αόρατα Επιθέματα για Σπυράκια 40τμχ

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Αόρατα επιθέματα για σπυράκια από τη σειρά Acne Dote της Alba Botanica. Τα επιθέματα βοηθούν στο να εξαφανιστούν τα σπυράκια από το πρόσωπο. Τα επιθέματα ελκύουν τη λιπαρότητα του δερματος και απομακρύνουν τόσο αυτή όσο και άλλα κατάλοιπα. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στη μείωση του ερεθισμού ενώ ταυτόχρονα το ενισχυμένο τους κάλυμμα διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την γρήγορη επούλωση και την μείωση της πιθανότητας να δημιουργηθεί ουλή. Το γεγονός ότι δεν ξηραίνεται και διατηρεί την υγρασία του το καθιστά αποτελεματικό και εστιασμένο στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος ενώ το αποφρακτικό υλικό που υπάρχει, βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων και την αποτροπή του αγγίγματος της προβληματικής περιοχής. Τα επιθέματα είναι πραγματικά αόρατα, αφού δεν διακρίνονται στο δέρμα και παραμένουν στη θέση τους ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Είναι δερματολογικά ελεγμένα. Χωρίς καουτσούκ. Χωρίς συνθετικά αρώματα και τεχνητά χρώματα, χωρίς sulfates, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς parabens. Μπορείτε να το αφήσετε στο πρόσωπό σας από μία έως οκτώ ώρες. Μην επιτρέπετε πια σε ένα μεγάλο ερεθισμένο σπυράκι που εμφανίστηκε ξαφνικά να χαλάσει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας!

 

Επιθέματα για σπυράκια – Τρόπος χρήσης

Πλύνετε και στεγνώστε πολύ καλά τα χέρια σας και την περιοχή με το σπυράκι. Τοποθετήστε ένα επίθεμα πάνω στο σπυράκι και απαλά πιέστε τις άκρες του αυτοκόλλητου ώστε να κολληθεί. Αφήστε το από μία έως οκτώ ώρες. Για να το ξεκολλήσετε, πλύνετε και στεγνώστε τα χέρια σας. Στη συνέχεια πιάνετε την μία άκρη του επιθέματος και την ξεκολλάτε σιγά σιγά τραβώντας τη.  Τέλος, καθαρίστε και στεγνώστε την περιοχή.

 

Leaping bunny logo

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Hydrocolloid Dressing with Melaleuca Ternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Petroselinum Sativum (Parsley) Extract, Salicylic Acid

Δείτε όλα τα προϊόντα για την αντιμετώπιση της ακμής ΕΔΩ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Hydrocolloid Dressing with Melaleuca Ternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Petroselinum Sativum (Parsley) Extract, Salicylic Acid
Επιστροφή στην κορυφή