Πλοήγηση
Account
Καλάθι 0 προϊόντα με 0,00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Bamboo Smiles Μπατονέτες από Μπαμπού & Βιολογικό Βαμβάκι 100τεμ.

‹Προηγούμενο
Περιγραφή

Περιγραφή

Οι μπατονέτες από μπαμπού και βιολογικό βαμβάκι Bamboo Smiles, σε αντίθεση με τις κοινές, πλαστικές μπατονέτες, είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Η λαβή τους είναι κατασκευασμένη από 100% βιοδιασπώμενο μπαμπού. Έχουν 20% περισσότερο βαμβάκι από τις συμβατές μπατονέτες, το οποίο είναι βιολογικό. Είναι 100% ασφαλείς και κατάλληλες για vegans. Η συσκευασία τους είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Το κουτί περιέχει 100 τεμάχια.

Κάθε χρόνο παράγονται δισεκατομμύρια πλαστικές μπατονέτες. Η πλειοψηφία τους καταλήγει σε χωματερές και στη συνέχεια σε ποταμούς και στη θάλασσα. Ο απαιτούμενος χρόνος για την αποσύνθεση κάθε πλαστικής μπατονέτας μπορεί να υπερβεί τα 100 χρόνια. Αυτό έχει σαν συνέπεια την έκθεση της θαλάσσιας ζωής σε συνεχή κίνδυνο. Το μπαμπού έχει φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και είναι από τα γρηγορότερα αναπτυσσόμενα φυτά στον πλανήτη. Μπορεί να αναπτύσσεται με ρυθμό έως και ένα μέτρο την ημέρα χωρίς να απαιτείται η χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά του.

 

Η Bamboo Smiles αγαπάει τα παιδιά και το αποδεικνύει γιατί με την αγορά κάθε συσκευασίας με μπατονέτες προσφέρει το 3% των εσόδων στον Οργανισμό «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε και τα άλλα βιοδιασπώμενα προϊόντα της Bamboo Smiles ΕΔΩ.

 

* Η Cruelty Free International δεν πιστοποιεί μπατονέτες.

Επιστροφή στην κορυφή